Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Kirchheim-Hessen


Regio: Weserbergland
Stad: Kirchheim-Hessen
Sterren: 3

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Uw vakantiehuis (dorp 3, huisnr 93) is gelegen in een verzorgd vakantiepark in het Noord- Hessische bergland.

Het recreatieaanbod op het park en in de omgeving (gedeeltelijk tegen betaling) is groot: van een trampoline, beach-olleyball, trim-je-fit- pad, wandelpaden tot aan een wakeboard- en waterski voorziening. Het meer biedt een mooie zwemplek, u kunt hier zowel zwemmen als vissen.

Gelegen te midden van het Knüllwald en het Fuldatal ligt midden in het Noordhessische bergland „roodkapjeland“. De naam herinnert aan de woonplaats van de gebroeders Grimm en is onderdeel van de Duitse Sprookjesstraat. Er zijn diverse goed aangelegde wandel- en fietspaden maar bijvoorbeeld ook het spoor (treintraject) Rotkäppchenland, het Schwalm fietspad en het Fulda fietspad. Kenmerkend voor het roodkapjeland is ook de vele musea, die een leuk inzicht geven in de verhalen en geschiedenis van dit land en zijn diverse bijzonderheden belichten.

Een echte aanrader is het op slechts 15 km verder gelegen Bad Hersfeld, hier treft u een mooie oude vakwerk binnenstad aan met veel kuur-, cultuur- en recreatieaanbod. De Stifts ruine is bekend als de grootste basiliek ten noorden van de Alpen en tegenwoordig nog steeds de grootste romantische kerk ruïne van de wereld.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Feriendorf Uslar 2
Stad: Uslar
Regio: Weserbergland
Sterren: 4
Aantal Personen: 4


Naam: Eichhörnchen I
Stad: Extertal
Regio: Weserbergland
Sterren: 4
Aantal Personen: 5


Naam: Kirchheim
Stad: Kirchheim
Regio: Weserbergland
Sterren: 4
Aantal Personen: 6VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder