Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Promenadenvilla


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: Travemünde Waterfront
Sterren: 5

Aantal Personen: 2
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Dit exclusieve vakantieappartement in een Promenadevilla ligt in het vakantiegebied Travemünde Waterfront aan de oostkust van Sleeswijk-Holstein.

U kunt het vakantieappartement boeken en van het comfort genieten, met een prachtig uitzicht op de haven, de monding van Trave en de oostzee en breng prachtige dagen aan de oostkust van Travemünde-Priwall door. Niet alleen vanaf het grote terras, maar ook door de talloze panoramavensters kunt u de indrukwekkende museumboot "Passat" en de grote Scandinavische veerboten, die bijna in de directe omgeving liggen, een uniek panoramisch uitzicht zien!

Het appartement is stijlvol, hoogwaardig en modern ingericht. Alle kamers worden overspoeld met licht. Ninette mathiessen, kustnares uit Travemünde, heeft het appartement ingericht met een maritieme sfeer en verfrissend ingericht.

Een bijzonder hoogtepunt is de badkamer, uw persoonlijke wellness ruimte met sauna, whirlpool en stoombad met geïntegreerde douche. Hier kunt u ontspannen, het dagelijkse leven om je heen vergeten en tot slot ontspannen! Het welzijnsprogramma gaat door in de woonkamer, omdat de flikkerende vlammen van de bio-ethanolschoorsteen de kamer in een bijzonder comfortabel licht onderdompelen. De bank kan omgezet worden in twee comfortabele slaapmogelijkheden.
Natuurlijk is het appartement in de Travemünde Waterfront ook uitgerust met een modern entertainment systeem inclusief Blu-Ray, muziek systeem en tv. U kunt bij de receptie een verrekijker lenen, om de omgeving te observeren.

Houd er rekening mee dat het gehele vakantiegebied nog in aanbouw is. Het appartement is uiteraard al klaar. De recreatieve aanbiedingen zijn nog niet volledig afgerond.

Maar u kunt zich al voorstellen hoe het eruit zal zien als alles klaar is. Dan loopt u links en rechts langs de oever van de rivier de Trave, verbonden door twee veerboten. Dit zal uniek zijn op de oostkust! De Priwall is een 3 km lang schiereiland tussen de Oostzee en Trave in het oosten van Sleeswijk-Holstein en is sinds 1226 tot Lübeck behoord. Strandplezier, zwemmen, watersporten en avontuur net buiten de deur. Een nieuwe promenade, na de voltooiing, lokt met een gevarieerd gastronomisch aanbod, waaronder een microbrouwerij, winkels en een strandclub. Naast het uitzicht op zee biedt de jachthaven een maritieme flair en de binnenspeelplaats voor zowel kinderen als volwassenen. Een excursie naar de oude stad van Lübeck, een cultureel erfgoed van de UNESCO, wordt ook aanbevolen.

De foto´s zijn voorbeelden. De accommodatie zal vergelijkbaar zijn maar niet 100% identiek.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Kutscherhaus - Wohnung August
Stad: Manhagen
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 4
Aantal Personen: 4


Naam: Hansapark Resort am Meer 4
Stad: Sierksdorf
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 4
Aantal Personen: 4


Naam: 6- Raum- Ferienhaus REETselig am See mit Pool
Stad: Klein Barkau
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 6VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder