Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Dünenvilla


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: Travemünde Waterfront
Sterren: 5

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Gelegen in het prachtige duinlandschap aan de Priwall in Travemünde, liggen deze exclusieve appartementen direct aan de Oostzee. Hier, bij de Travemünde Waterfront, zijn de duinen ontworpen in een strandhuisstijl en zijn rustig gelegen. Vanaf hier kunt u een korte wandeling maken naar het zandstrand, de jachthaven en de promenade.

Dit appartement is gelegen op de begane grond van het huis. Er is een ruim overdekt terras met tuinmeubilair tot uw beschikking. Geniet van de frisse zeelucht en het uitzicht op de duinen. Als speciaal kenmerk kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waarmee u de diversiteit van de vogelsoorten in de omgeving kunt observeren. In de keuken vindt u een Nespresso-machine (breng uw eigen capsules) en thermoskan en filters voor als je de klassieke filterkoffie wenst.

Er zijn twee slaapkamers, elk met een ruim tweepersoonsbed. De derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. In de badkamer vindt u een eigen wellness-oase met vloerverwarming, stoombad met regendouche. Hier kunt u een stormachtige dag op het meer beëindigen. De open haard van bio-ethanol is ook geschikt voor dit, waarvan het licht de woonkamer biedt met een comfortabele sfeer. De kunstenaar van Lübeck, Ninette Mathiessen, heeft het appartement artistiek ontworpen.

De Priwall is een paradijs voor wandelen, fietsen, watersporten, zeilen en vele andere recreatieve activiteiten.

Houd er rekening mee dat het gehele vakantiegebied nog in aanbouw is. De duinvilla is natuurlijk klaar, maar alles om je heen kan nog steeds werken. De recreatieve aanbiedingen zijn nog niet afgerond.

Maar je kan je voorstellen hoe het eruit zal zien als alles klaar is. Dan loopt u links en rechts langs de oever van de Trave, verbonden door twee veerboten. Dit zal uniek zijn op de oostkust! De Priwall is een drie kilometer lang schiereiland tussen de Oostzee en Trave in het oosten van Sleeswijk-Holstein en is sinds 1226 tot Lübeck behoord. Strandplezier, zwembaden, watersporten en avontuur net buiten uw stoep.

Een nieuwe promenade lokt, na de voltooiing ervan, met winkels en een groot gastronomisch aanbod voor jong en oud. De jachthaven zorgt voor een maritieme sfee. Een excursie naar de oude stad van Lübeck, een cultureel erfgoed van de UNESCO, wordt ook sterk aanbevolen.

De woningbeelden zijn residentiële voorbeelden. De accommodatie is gelijk, maar niet noodzakelijkerwijs 100% identiek.

Meer appartementen in deze duin villa: DE-12224-067.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: OstseeResort Olpenitz
Stad: OstseeResort Olpenitz
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4


Naam: Haus Alexandra 1.OG
Stad: Neuschönberg
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 4
Aantal Personen: 3VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder