Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Strandblick 33


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: Schönhagen
Sterren: 5

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

GLAS, LUCHT, LICHT: In een authentiek vakantielandschap bestaande uit lange stranden, schilderachtige rotskusten en idyllische baaien ligt badplaats Schönhagen, een wijk van Brodersby. In dit kleine vakantieoord aan de Oostzee kunt u het hele jaar door prima
bijtanken - in de zomer geldt dat voornamelijk voor gezinnen met kinderen. Aan het strand, vlak achter de kleine promenade, is er in 2005/2006 een vakantiehuizengebied verrezen met zeer comfortabele huizen die over een eigen sauna en
whirlpool beschikken. De panoramaruiten aan de voorzijde en de prima ligging verlenen deze huizen een bijzonder accent. De inrichting is erg comfortabel en knus. Vanaf het terras hebt u een heerlijk uitzicht op zee.

Bedlinnen is ter plaatse te bestellen of zelf mee te nemen. Gelieve erop te letten dat het tweepersoonsbed een grote matras heeft met de afmeting 1,60 x 2 m.

Vergelijkbare huizen: DE-554+123+133+141+146.
Afbeeldingen zijn gedeeltelijk woonvoorbeelden. Sommige afbeeldingen kunnen woon-voorbeelden zijn. De vloer en kleur van het interieur kunnen verschillen. Voor andere huistypes zie DE-564-160.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4


Naam: Dünenpark 15 - Dorf 6
Stad: Travemünde-Priwall
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 10


Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder