Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Appartement Seestern E


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: Schönhagen
Sterren: 5

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Een fantastisch vakantieappartement met een onvergelijkbaar panoramisch uitzicht over de Oostzee. Vanuit uw eigen loggia kunt u genieten van het uitzicht over de zee en het strand, luister naar het ruisen van de golven en geniet van de frisse zeewind. Er is geen betere plaats van hier om u te ontspannen.

Het zandstrand van Schönhagen begint direct voor de deur, alleen gescheiden door een klein voetpad.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via een roostertrap buiten het huis. Aan de zeezijde, het heeft een overdekt balkon (loggia), met ligstoelen om te ontspannen. Natuurlijk is er een barbecue beschikbaar.

Aan de andere kant is de pergola, die toegang geeft tot het totaal van 6 appartementen in het huis. Door de genereuze bouwstijl kan de overdekte doorgang ook als loggia worden gebruikt. Er zijn tafels en tuinstoelen beschikbaar om te genieten van de laatste stralen van de warme avondzon.

Het appartement heeft een oppervlakte van 110 m2, voldoende ruimte voor maximaal zes personen (twee bedden op de slaapbank in de woonkamer) en heeft een eigen, kleine wellness-oase met een jacuzzi voor 2 personen en een sauna. In de winter zorgt de Scandinavische kachel voor een bijzonder gezellige sfeer - hier kunt u genieten van het panoramische uitzicht op de stormachtige Oostzee.

Het flexibele dagtarief systeem maakt deze appartementen zeer geschikt voor een vakantie voor alle budgetten en vormen van vakantie, van de spontane korte trip, een lang weekend, de lange, ontspannen zomervakantie of een paar dagen in het rustige laagseizoen wanneer de Baltische Zee biedt extra ruimte.

- Andere appartementen met dagprijzen in Schönhagen Strand: DE-8358 - DE-8931.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4


Naam: Dünenpark 15 - Dorf 6
Stad: Travemünde-Priwall
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 10


Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder