Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Appartement Seestern C


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: Schönhagen
Sterren: 5

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Een droom appartement met prachtig panoramisch uitzicht op de Oostzee. Vanaf uw eigen balkon kunt u ver kijken over de zee en het strand. Ook kunt u heerlijk wandelen en genieten van defrisse zeebries. Beter dan op deze droomlocatie kunt u niet ontspannen.

Het zandstrand van Schönhagen begint onmiddellijk voor de deur, slechts gescheiden door een klein voetpad.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is via een buitentrap bereikbaar. Uitkijkend op de zee, heeft het een overdekt balkon, de ligstoelen nodigen u uit om hier te ontspannen. Een grill is ook beschikbaar.

In richting van de zee is er een overdekt balkon, waar u ook ligstoelen om te ontspannen vinden kunt. Een barbecue is ook beschikbaar. Aan de overkant ligt een gebouw en biedt in het totaal 6 appartementen in het huis. Vanwege het groot gedeelte kan het ook als loggia gebruikt worden. Er staan hier een tuintafel en stoelen beschikbaar om van de laatste stralen van de warme avondzon te genieten.
Het appartement is 110 m2 en heeft genoeg ruimte voor maximaal 6 personen (twee slaapplaatsen op de slaapbank in de woonkamer) en beschikt over een eigen kleine spa met een 2-persoons jacuzzi en een sauna. In de winter zorgt de Scandinavische kachel voor warmte en comfortabel gebruik van de kamer - hier kunt u naast het knapperende haardvuur ook genieten van het panoramische uitzicht op de stormachtige Oostzee. Keuken in woonkamer geintegreerd met nespresso machine.

Hobby-austronauten zullen heel blij met het telescoop zijn. Met mooi weer kunt u hier in de nacht de sterrenhemel bewonderen.

De flexibel dagprijs biedt voor alle budgetten en vakantie; spontane korte trip, een lang weekend, lange vakantie of een ontspannende zomervakantie. Het Baltische strand heeft veel ruimte te bieden.

Dagelijks aankomst en vertrek het hele jaar door! Minivakantie vanaf 2 nachten! De prijzen zijn afhankelijk van aankomst en verblijfsduur:

Afkorting: WP = week prijs.
2 nachten - Aankomst op zaterdag: 40% van de WP, aankomst zo-do: 30% van WP, aankomst vrij: 45% van de WP.
3 nachten - Aankomst op zaterdag: 47% van de WP, aankomst zo-wo: 45% van de WP, aankomst do-vr: 55 % van de WP.
4 nachten - Aankomst op za-wo: 60% van de WP, aankomst do-vr: 65% van de WP.
5 nachten - Aankomst op za-vrij: 75% van de WP.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4


Naam: Dünenpark 15 - Dorf 6
Stad: Travemünde-Priwall
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 10


Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder