Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Appartement Seestern A


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: Schönhagen
Sterren: 5

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Een droom appartement met prachtig panoramisch uitzicht op de Oostzee. Vanaf uw eigen balkon kunt u ver kijken over de zee en het strand. Ook kunt u heerlijk wandelen en genieten van defrisse zeebries. Beter dan op deze droom locatie kunt u niet ontspannen.

Het zandstrand van Schönhagen begint onmiddellijk voor de deur, slechts gescheiden door een klein voetpad.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is via een grid-trap van buitenaf te bereiken. Uitkijkend op de zee, heeft het een overdekt balkon, de ligstoelen nodigen u uit om hier te ontspannen. Een grill is ook beschikbaar.

Aan de overkant ligt een gebouw en biedt in het totaal 6 appartementen in het huis. Vanwege het groot gedeelte kan het ook als loggia gebruikt worden. Er staan hier een tuintafel en stoelen beschikbaar om van de laatste stralen van de warme avondzon te genieten.

Het appartement is 110 m2 en heeft genoeg ruimte voor maximaal 6 personen (twee slaapplaatsen op de slaapbank in de woonkamer) en beschikt over een eigen kleine spa met een 2-persoons jacuzzi en een sauna. Mocht het buiten niet zo lekker weer zijn dan kunt u zich hier prima ontspannen. Om te voorkomen dat u zich zou gaan vervelen zijn er twee HD televisies en een spelconsole ( Xbox kinect). In de winter zorgt de Scandinavische kachel voor warmte en comfortabel gebruik van de kamer - hier kunt u naast het knapperende haardvuur ook genieten van het panoramische uitzicht op de stormachtige Oostzee.

De flexibel dagprijs biedt voor alle budgetten en vakantie; spontane korte trip, een lang weekend, lange vakantie of een ontspannende zomervakantie. Het Baltische strand heeft veel ruimte te bieden.

? Andere appartementen met dagprijzen in Schönhagen strand: DE-8357 t/m DE-8931.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4


Naam: Dünenpark 15 - Dorf 6
Stad: Travemünde-Priwall
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 10


Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder