Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis OstseeResort Olpenitz


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: OstseeResort Olpenitz
Sterren: 5

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Dit vakantiehuis bevindt zich op een prachtige locatie direct aan het water, op een landtong, aan de Baltische zee. Geniet vanaf de terrassen en de twee balkons van het panoramische uitzicht op de Baltische Zee.

Een deel van het grote terras is overdekt en voorzien van glazen wanden, zodat u ook tijdens koude of winderige dagen kunt genieten van de zon.

De moderne keuken met een ijsmachine is geïntegreerd in de open en erg heldere woonkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de grote sauna die u uitnodigt om te ontspannen. Vanuit beide slaapkamers heeft u direct toegang tot het grote balkon. Hier kunt u, voor dat u aan de dag begint, even de frisse zeelucht opsnuiven.

*** Houd er rekening mee dat het OstseeResort Olpenitz nog in aanbouw is. Restaurants en cafés zijn nog niet beschikbaar. In de omgeving van het huis kunnen nog steeds bouwactiviteiten plaatsvinden. Peuters onder begeleiding naar buiten vanwege de situatie op de bouwplaats. De huurprijs is al berekend op basis van deze bouwsituatie,verdere kortingen zijn uitgesloten. ***

De Oostzee aan de voorkant van het vakantiehuis is niet officieel vrijgegeven om in te zwemmen als gevolg van de stroom voorwaarden. Op ongeveer 300 meter van het vakantiehuis bevindt er zich een kleine baai. Het kilometers lange Oostzeestrand, dat loopt tot Schönhagen, is eveneens gemakkelijk te bereiken.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: OstseeResort Olpenitz
Stad: OstseeResort Olpenitz
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4


Naam: Haus Alexandra 1.OG
Stad: Neuschönberg
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 4
Aantal Personen: 3VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder