Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Flüggendorf


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: Flüggendorf
Sterren: 3

Aantal Personen: 2
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Dit gezellige vakantieappartement is gelegen op de begane grond van een voormalig armenhuis en schoolgebouw van de graaf Ranzau. U heeft een eigen ingang. Het verzorgde landgoed heeft een eigen toerit met parkeermogelijkheid. De ruime keuken is compleet ingericht en in de slaapkamer staat een stoel die uitgeklapt kan worden tot een slaapplaats. Op aanvraag is het mogelijk om een kinderbed en een kinderstoel te bestellen.

Zowel de landelijke omgeving nabij de mooie stranden van de Oostzee, als ook de provinciale hoofdstad Kiel, de Probstei en het zwitserse Holstein bieden een groot toeristisch aanbod en zijn een ideale bestemming voor een afwisselende vakantie. Voor iedereen is er iets te doen: musea, zeilen, golfen, roeien, fietsen. Op slechts 100 m is een speelplaats.

Ook als u een rustige vakantie wilt doorbrengen bent u hier ook aan het juiste adres. U kunt hier mooie wandelingen maken of ontspannen op het kleine terras met 150 m2 tuin. Geniet van de rust, ontspanning. De eigenaar woont in het huis en staat voor u klaar als u vragen heeft.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4


Naam: Dünenpark 15 - Dorf 6
Stad: Travemünde-Priwall
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 10


Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder