Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Dagebüll


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: Dagebüll
Sterren: 4

Aantal Personen: 3
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Deze prachtige vakantieappartementen bevinden zich in Dagebüll en bieden u het ideale startpunt voor uw ontspannen vakantie aan de Noordzee. De 6 verschillende appartementen bevinden zich in één huis en bieden u daarom de perfecte accommodatie met voldoende privacy voor meerdere families of een groep vrienden. Verdere appartementen: DE-17631-386.

Dit vakantieappartement bevindt zich op de 2e verdieping en is comfortabel en modern ingericht. De aparte slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, in de woonkamer staat een slaapbank met nog een slaapruimte. U kunt ontspannen op het gedeelde terras en genieten van de frisse Noordzeelucht.

De vele dijken rondom bieden een perfect gebied voor fietsers. In het centrum van Dagebüll vindt u kleine winkeltjes, restaurants en een koopman. De veerboten vertrekken direct tegenover de Noordzee-eilanden Amrum en Föhr - perfect voor een dagje uit! Vanuit de nabijgelegen haven in Schlüttsiel (ca. 8 km) kunt u ook snel en gemakkelijk de kleine Halligen Hooge en Langeneß per schip bereiken.

Dagebüll is ook ideaal voor een dagtocht naar Sylt, want vanuit het naburige Niebüll (ca. 12 km) reist u gemakkelijk in slechts een half uur met de trein naar Westerland. De stad Niebüll biedt ook een groot cultureel en recreatief aanbod voor jong en oud met verschillende musea, het hele jaar door een overdekt zwembad en een prachtig natuurlijk zwemgedeelte.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: OstseeResort Olpenitz
Stad: OstseeResort Olpenitz
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4


Naam: Haus Alexandra 1.OG
Stad: Neuschönberg
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 4
Aantal Personen: 3VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder