Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Dagebüll


Regio: Sleeswijk-Holstein
Stad: Dagebüll
Sterren: 5

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Een speciale parel in Dagebüll wacht op jou met dit vrijstaande vakantiehuis van klinkerstenen aan de Noordzee. Hier kun je ontspannen op het terras en genieten van de frisse Noordzeelucht. Pure ontspanning! Het huis is uitgerust met meubilair van hoge kwaliteit en alle kamers zijn ruim. Dankzij de eigen sauna en de gezellige open haard is het huis zelfs in het koude seizoen een echt hoogtepunt. Na een lange wandeling langs de dijk kun je het jezelf hier gemakkelijk maken en weer opwarmen.

Het huis ligt op slechts een paar honderd meter van de Noordzee en het altijd groene strand van Dagebüll, waar je kunt zwemmen. De vele dijken rondom bieden een perfect gebied voor fietsers - je kunt gemakkelijk een fietsverhuur vinden midden in het vakantiedorp. In het centrum van Dagebüll, waaraan de vakantiewoningen direct grenzen, vind je kleine winkels, restaurants en een koopman. De veerboten vertrekken direct tegenover de Noordzee-eilanden Amrum en Föhr - perfect voor een dagje uit! Vanuit de nabijgelegen haven in Schlüttsiel (ca. 8 km) kunt u ook snel en gemakkelijk de kleine Halligen Hooge en Langeneß per schip bereiken. Dagebüll is ook ideaal voor een dagtocht naar Sylt, want vanuit het naburige Niebüll (ca. 12 km) reist u gemakkelijk in slechts een half uur met de trein naar Westerland.

De Dagebüll-huizen hebben allemaal een schakelbare externe aansluiting op het terras. Dit is perfect voor het opladen van e-bikes.

Meer vakantiehuizen en appartementen in dit vakantiedorp: zie DE-15163-985.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4


Naam: Dünenpark 15 - Dorf 6
Stad: Travemünde-Priwall
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 10


Naam: Dagebüll
Stad: Dagebüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Sterren: 5
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder