Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Kamern


Regio: Saksen-Anhalt
Stad: Kamern
Sterren: 3

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Hier, in het door de staat erkende vakantieoord Kamern, in een landschap dat wordt gekenmerkt door water, bos, weiden, velden en zandheuvels, ligt uw appartement midden in de Havel Elbe Winkel. In het kleine plaatsje Kamern / Neukamern ligt de accommodatie in een idyllische omgeving en is liefdevol gerenoveerd en comfortabel ingericht. Het pand is ideaal voor natuurminnende gezinnen met kinderen.

Uw appartement bevindt zich op de begane grond van het huis en heeft twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden.

Op het terras van uw appartement kunt u ontspannende dagen beginnen in de mooie, rustigste natuur. Hier vindt u rustieke houten meubelen en een grill.
De kleine binnenplaats met terras maakt geen deel uit van het appartement, maar kan in overleg met de eigenaar gebruikt worden. In overleg is de zandbak op de binnenplaats ook beschikbaar voor uw kinderen. Voor oudere kinderen en volwassenen is er een tafeltennistafel in de gemeenschappelijke ruimte, die ook op afspraak kan worden gebruikt.

De kachel in de woonkamer wordt verwarmd met pellets. U ontvangt een briefing van de eigenaar en kunt vervolgens beslissen of u of de eigenaar de pellets moet vullen. Afhankelijk van de buitentemperatuur vindt het vullen één keer per dag of één keer per week plaats.

Wie op zoek is naar rust en ontspanning zit hier goed. Mooie fiets- en wandelroutes in de Elbe Havel beginnen direct voor de deur. Sport, cultuur en natuurbelevenissen liggen hier dicht bij elkaar. Tijdens mooie wandelingen kunt u in zowel de zomer als winter helemaal tot rust komen.

Vanuit Kamern zijn veel mooie bestemmingen te bereiken, zowel met de auto als met de fiets, de Hanzestad Havelberg ligt op 14 km afstand. De optische stad Rathenow op 35 km. Ook de keizerlijke stad Tangermünde nodigt u uit voor een bezoek, u kunt zwemmen in het nabijgelegen Kamernschen meer. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en zwemmen op het mooie strand.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Gemütliche Ferienwohnung im Zentrum Naumburg
Stad: naumburg
Regio: Saksen-Anhalt
Sterren: 4
Aantal Personen: 3


Naam: Kamern
Stad: Kamern
Regio: Saksen-Anhalt
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Rose (BKB100)
Stad: Blankenburg
Regio: Saksen-Anhalt
Sterren: 3
Aantal Personen: 6VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder