Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Résidence Winterberg 6


Regio: Noordrijn-Westfalen
Stad: Winterberg
Sterren: 3

Aantal Personen: 8
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Dit comfortabele appartement ligt in Résidence Winterberg; één gebouw met elf appartementen, verspreid over de vier etage. Door de ligging tegen een helling, bevinden twee van de vier etages zich onder de entree-etage. Het ligt op 1,6 km. van het gezellige en levendige centrum van Winterberg en op ca. 500 m. van de eerste skilift.

Het appartement is modern en comfortabel ingericht en beslaat de bovenste twee etages van het gebouw. Op de derde etage vindt u er de woonkamer met TV. De open keuken is onder andere uitgerust met een oven, magnetron en een afwasmachine. Er zijn twee slaapkamers, elk voorzien van twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Er zijn tevens twee badkamers met inloopdouche en toilet. Op de vierde etage treft u er de derde slaapkamer met vier 1-pers. boxspringbedden.

Buiten vindt u er twee balkons met tuinmeubilair. Vanaf de balkons kijkt u uit over het omliggende heuvellandschap van Winterberg.

In elk appartement is standaard één kinderstoel en één kinderbed beschikbaar. Er is per appartement één parkeergelegenheid aan de weg bij de résidence. Het is verder mogelijk om de auto op de openbare parkeerplaatsen te parkeren (let op, dit kan tegen betaling zijn).

In Résidence Winterberg zijn verschillende appartementen te reserveren voor vier tot acht personen.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Résidence Winterberg 6
Stad: Winterberg
Regio: Noordrijn-Westfalen
Sterren: 3
Aantal Personen: 8


Naam: Résidence Winterberg 5
Stad: Winterberg
Regio: Noordrijn-Westfalen
Sterren: 3
Aantal Personen: 6


Naam: Apartment Oberhausen 2 Personen I
Stad: Oberhausen
Regio: Noordrijn-Westfalen
Sterren: 3
Aantal Personen: 2VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder