Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Monschau-Höfen


Regio: Noordrijn-Westfalen
Stad: Monschau-Höfen
Sterren: 4

Aantal Personen: 8
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Dit prachtige vakwerkhuis is in 2019 uitgebreid gerenoveerd met natuurlijke, ecologische bouwmaterialen en op basis van oud vakmanschap en biedt zich aan als vakantiehuis voor een ontspannen en actieve vakantie. In het huis met vier slaapkamers en twee badkamers heeft u genoeg ruimte met familie of vrienden.

De inrichting is modern en van hoge kwaliteit. In de grote woonkeuken beschikt u over een houtkachel en moderne keukenapparatuur. Hier kunt u samen eten of ontspannen spelletjes spelen. De gezellige woonkamer is de perfecte plek om je terug te trekken. De begane grond van het huis is geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit, met name de badkamer en de douche bieden voldoende ruimte voor gebruik met een loophulpmiddel.

Bij mooi weer kunt u in de tuin genieten op het gezellige tuinmeubilair of de ligstoelen. Een barbecue behoort tot de vele andere voorzieningen van het huis, samen met de bordspellen die ook beschikbaar zijn. De woning zelf is grotendeels omgeven door een beukenhaag. De 5 meter hoge beukenhaag is een regionale specialiteit en biedt naast de gewenste bescherming tegen het weer ook uitstekende privacy.

Naast de parkeerplaatsen voor het huis zijn er op ca. 30 meter afstand 2 garageparkeerplaatsen beschikbaar, die ook gebruikt kunnen worden voor fietsen, e-bikes of motoren. De prijzen voor de garageparkeerplaatsen zijn op te vragen bij de eigenaar.

Het luchtkuuroord Monschau met zijn historische oude stad, het indrukwekkende heggen- en venenlandschap met vakwerkhuizen en geplaveide straten is een stad in het westen van Duitsland, dicht bij de Belgische grens. Kasteel Monschau torent boven de stad uit en biedt plaats aan openluchtconcerten. In het voorjaar biedt de beroemde narcissenbloesem een zeldzaam natuurspektakel in de dalen van de Perlenbach en de Fuhrtsbach bij Monschau. Aan het begin van de lente bloeien enkele miljoenen wilde narcissen en spreiden zich uit tot grote gele tapijten. Ze zijn verspreid over een oppervlakte van 280 hectare ? Behalve in de Eifel zijn deze weiden met wilde bloeiende narcissen alleen in de Hunsrück te vinden.

Voor uw eigen vakantieactiviteiten zijn er vele mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Uw vakantieoord Monschau, onderdeel van Höfen, staat ook bekend als de poort naar het Nationaal Park Eifel. In de winter zijn er langlaufloipes, afhankelijk van het weer. Voor motorsportliefhebbers zijn de Neurenbergring en het SPA Francorchamps Formule 1-racecircuit binnen handbereik.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Résidence Winterberg 6
Stad: Winterberg
Regio: Noordrijn-Westfalen
Sterren: 3
Aantal Personen: 8


Naam: Résidence Winterberg 5
Stad: Winterberg
Regio: Noordrijn-Westfalen
Sterren: 3
Aantal Personen: 6


Naam: Apartment Oberhausen 2 Personen I
Stad: Oberhausen
Regio: Noordrijn-Westfalen
Sterren: 3
Aantal Personen: 2VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder