Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Lügde-OT Niese


Regio: Noordrijn-Westfalen
Stad: Lügde-OT Niese
Sterren: 3

Aantal Personen: 2
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Geniet van een vakantie in deze woning in het souterrain in Lügde, in het westelijke Weserbergland. Je verblijft hier in een gezellig, hoogwaardig ingericht appartement in een fascinerend bos- en berglandschap. Hier kan je ontspannen en genieten van de berglucht.

De biologisch verfijnde meubels van echt hout en een natuurlijk beddensysteem passen perfect in de gezellige en gezellige sfeer. De slaap- en woonruimtes bevinden zich in één ruimte.Op het terras met tuinmeubelen en barbecue kan je ontspannen of samen eten.

Je verblijft tegen een helling van de Köterberg, een populaire excursie en panoramische berg, die op 496 meter ook de hoogste hoogte in het westelijke Weserbergland vormt. Een uitstekend bewegwijzerd netwerk van wandelpaden begint direct achter het huis. De rode vlieger broedt lokaal. Zittend op de bank kan je hem af en toe zien jagen. Na slechts 300 meter door een klein bos bereik je een park met een trettbecken. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een broodjesservice.

Het appartement is gelegen in het westelijke Weserbergland, nabij de zuidelijke uitlopers van het Teutoburgerwoud. Naast de schilderachtige attracties van deze lage bergketen rijk aan water en loofbossen, bevindt je je in een van de rijkste culturele landschappen in Duitsland. De Deutsche Märchenstraße, de straat van de Weser Renaissance, het werelderfgoed Kloster und Corvey, het grootste openluchtmuseum in Duitsland (het Westfaalse openluchtmuseum in Detmold), het Hermann-monument zijn een paar voorbeelden van wat zich in de omgeving is te beleven.

Lügde zelf is beroemd om de oude traditie van wielrennen met Pasen. Talrijke kuuroorden in de omgeving trekken aan met verschillende attracties. Het nabijgelegen Staatsbad Pyrmont biedt bijvoorbeeld niet alleen zijn beroemde palmentuin, de Hufeland thermale baden en het kasteel, maar ook ongebruikelijke attracties zoals een stoomgrot en aardevallen. Het brede scala aan culturele activiteiten wordt ook gewaardeerd

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Schieder-Schwalenberg
Stad: Schieder-Schwalenberg
Regio: Noordrijn-Westfalen
Sterren: 3
Aantal Personen: 2


Naam: Lügde
Stad: Lügde
Regio: Noordrijn-Westfalen
Sterren: 4
Aantal Personen: 2


Naam: Marienmünster
Stad: Marienmünster
Regio: Noordrijn-Westfalen
Sterren: 3
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder