Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Lembruch-Dümmer See


Regio: Niedersaksen
Stad: Lembruch-Dümmer See
Sterren: 5

Aantal Personen: 8
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van Marissa een vakantiepark met hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oever van het meer Dummer. Breng uw Scandinavische break hier door en geniet van een eersteklas ervaring met uw familie, partner of vrienden.

Het huis is geschikt voor maximaal 8 personen en is gezellig en modern. Hier vindt u onder andere designmeubels van het merk HAY. Er zijn drie aparte slaapkamers en een galerij in de woonkamer met twee extra bedden.

Op een van de terrassen is er altijd een plek om te zonnebaden of voor een groep ontbijt met het gezin. Twee badkamers bieden voldoende privacy voor alle medereizigers. In een van de twee badkamers is uw privé sauna waar u weer kunt opwarmen na een lange Sparziergang de Dumber meer en ontspannen.

Om u een bijzonder comfortabel gevoel te geven, werd veel aandacht besteed aan de Scandinavische stijl en hoogwaardige afwerking in Marissa Holiday Park. Van drie verschillende ontwerplijnen kun je je favoriet kiezen voor de vakantie. De designlijn "Kopenhagen" overtuigt met krachtige kleuren en moderne vormen die de stijl van de metropool weerspiegelen.

De verblijven in het Marissa-vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurwerelden. Deze weerspiegelen de eclectische aard van de omgeving en zijn individueel ontworpen. De natuurlijke wereld "tussen de heuvels", bevindt zich in het midden van het vakantiepark. De huisjes worden beschermd in het midden van de groene heuvels.

De Dümmer See trekt met zijn gevarieerde landschap van bossen en hoog- en laagveen. Sportvissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer.
In het vakantiepark Marissa is van alles te beleven: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, maar ook surflessen en peddelen in de surfschool. Als hoogtepunt is er een meersauna met een prachtig uitzicht op het water ( tegen betaling). Hier kan je ontspannen terwijl je geniet van het uitzicht.

Tot de voltooiing in 2021 zal een groot wellness- en binnengebied worden gecreëerd. Het sport- en actiecentrum zal plezier hebben voor het hele gezin, en de binnenspeeltuin zal de ogen van kinderen laten schitteren. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een grote sauna landschap zult u in staat om te ontspannen na afloop. Het hart van het park wordt het grote plein bij het meer.

In aanvulling op de parkeerplaats op het object openbare parkeergelegenheid is beschikbaar in het complex. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt.


Verdere verblijven: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen).

*** Houd er rekening mee dat het Marissa Holiday Park nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw en er vinden bouwwerkzaamheden plaats in de omgeving van het vakantiehuis. Sommige vrijetijdsvoorzieningen zijn nog niet af. ***

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Tjalkstrasse
Stad: Norddeich
Regio: Niedersaksen
Sterren: 3
Aantal Personen: 2


Naam: Koralle
Stad: Norddeich
Regio: Niedersaksen
Sterren: 2
Aantal Personen: 4


Naam: Niki
Stad: Norddeich
Regio: Niedersaksen
Sterren: 3
Aantal Personen: 5VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder