Huisdiervriendelijke vakantie
 

Vakantiehuis Ferienwohnung Kapitänskajüte


Regio: Niedersaksen
Stad: Dornumersiel
Sterren: 4

Aantal Personen: 2
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Gezellig en smaakvol ingericht vakantieappartement in Dornumersiel met beschut terras - de Noordzee en de Waddenzee liggen op slechts 1.000 meter afstand van uw voordeur. Vanaf het fraai aangelegde terras kijkt u uit over de Dornumersieldijk met zijn grazende schapen. Uw vakantiehuis beschikt over 2 slaapkamers en voldoende ruimte. Niets staat een perfecte familievakantie in Oost-Friesland dus in de weg.
In het Dornumer Land wordt bijzonder goed voor kinderen gezorgd. Bij eb graven ze naar wormen in het wad of vermaken ze zich tijdens een moddergevecht, terwijl hun ouders uitkijken naar de vloed zodat ze een paar slagen kunnen zwemmen. Op regenachtige dagen gaan we naar de speelschuur in de “Reethus am Meer”. Ontdek het stadscentrum met de charmante winkeltjes die uitnodigen tot flaneren en snuffelen, trakteer uzelf op regionale specialiteiten in de restaurants en bestel vers gevangen Noordzeevis. In de haven worden vistochten en uitstapjes naar de zeehondenbanken aangeboden.
Hoogtepunten: WiFi en eindschoonmaak inbegrepen
Activiteiten in de buurt: Geniet van lange wandelingen langs de dijk en het vlakke landschap om te fietsen. Beleef een dagje strand en laat de aangename Noordzeebries om je neus waaien. Het Werelderfgoed Waddenzee nodigt gasten van jong en oud uit om dit unieke landschap keer op keer te ontdekken. Voor dagen met slecht weer biedt de “Sturmfrei” in Neßmersiel talloze activiteiten, spelletjes en plezier. Of speel golf in een fantastische natuurlijke omgeving - direct naast het kasteelpark en kasteel Lütetsburg (21 km). De golfbaan biedt de beste omstandigheden op twee banen die verleiden met verschillende en ongebruikelijke fairways
Mobiliteit: Niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Blockhaus III
Stad: Bad Sachsa
Regio: Niedersaksen
Sterren: 4
Aantal Personen: 8


Naam: Wohnung 1 Wandernest
Stad: Lonau
Regio: Niedersaksen
Sterren: 4
Aantal Personen: 2


Naam: FEWO Landblick für 4 Personen
Stad: Rastede
Regio: Niedersaksen
Sterren: 4
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder