Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Bad Pyrmont


Regio: Niedersaksen
Stad: Bad Pyrmont
Sterren: 4

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Er wacht u een comfortabele, grote vakantiewoning met veel charme en aandacht voor details. Vooral de verzorgde tuin en het ruime, overdekte balkonterras zullen u bekoren. Uw auto kunt u veilig parkeren onder de carport.

Eichenborn is een wijk van het mondaine kuuroord Bad Pyrmont. U woont hier dus rustig en de wandelroutes beginnen praktisch voor de deur. Na slechts enkele kilometers bent u in de voetgangerszone van Bad Pyrmont, straatcafés, boetieks of het kuurpark.

Bad Pyrmont- Eichenborn is het ideale uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten door het water- en loofbosrijke Weserbergland. Daarnaast is er veel cultuur te ontdekken, zoals het werelderfgoed Abdij en kasteel Corvey, de Sprookjesroute met de rattenvangerstad Hamelen en de Baron von Münchhausenstad Bodenwerder, de Weserrenaissanceroute met kasteel Hämelschenburg, de porseleinfabriek Fürstenberg, de paaswielstad Lügde, de kunstenaarskolonie Schwalenberger of het kuuroord Pyrmont zelf. Naast de beroemde palmentuin, de thermen Hufelandtherme, een dierentuin en het kasteel wachten u daar ongewone attracties zoals een nevelgrot en zinkputten. Maar ook een tochtje met de witte Weservloot en een oversteek van de Weser op een van de historische giertouwveerboten mag niet op uw recreatieprogramma ontbreken.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Blockhaus III
Stad: Bad Sachsa
Regio: Niedersaksen
Sterren: 4
Aantal Personen: 8


Naam: Wohnung 1 Wandernest
Stad: Lonau
Regio: Niedersaksen
Sterren: 4
Aantal Personen: 2


Naam: FEWO Landblick für 4 Personen
Stad: Rastede
Regio: Niedersaksen
Sterren: 4
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder