Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Insel Poel-Timmendorf


Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Stad: Insel Poel-Timmendorf
Sterren: 5

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Dit liefdevol en comfortabel ingericht huis op de beganegrond heeft een lichte woonkamer met eethoek en een moderne keuken. De woonkamer beschikt over witte landhuis-grenen meubelen en geoliede houten vloeren. Vanuit hier hebt u toegang tot uw terras met tuinmeubelen en een XXL strandstoel. De barbecue in de tuin is beschikbaar en te delen samen met de reizigers van de andere woning. Ook de gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van een kelder met een gecombineerde voetbal / pooltafel, evenals een was- en droogruimte. Elk huis beschikt ook over een eigen spa met een gecombineerde stoom en droge sauna, rustruimte, douche en toilet in de kelder. Bovendien beschikbaar: safe, karren en een fietsenstalling. In de kelder is er een kleine selectie van films voor de dvd-speler, een combinatie-apparaat (zelfs VHS).

Timmendorf strand ligt op het eiland Poel heeft veel te bieden: een groot zandstrand met strandstoelen, een haven, toeristische voorzieningen, visreizen, fietsverhuur, een regelmatige busverbinding naar Wismar of passagiersschepen met de bestemming Boltenhagen en Lübeck. Het eiland is een paradijs voor fietsers, omdat veel paden alleen vrijgegeven zijn voor fietsers. Diepzeevissen, boottochten of deelnemen aan excursies per catamaran ook mogelijk. Er is een supermarkt, een kleine promenade, een watersportcentrum en een manege in de buurt.

Het andere huis kan geboekt worden op nummer DE-10613 - ideaal voor gezinnen die samen willen reizen maar ook waarde aan privacy hechten.

Katten zijn niet toegestaan in deze accommodatie.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Port Puddemin (PUD105)
Stad: Puddemin
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Waldsiedlung (SWS100)
Stad: Retgendorf
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Sterren: 2
Aantal Personen: 6


Naam: Am Strom (UMZ109)
Stad: Ummanz
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Sterren: 2
Aantal Personen: 5VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder