Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Haus Sonnenbucht


Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Stad: Boiensdorf
Sterren: 3

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Deze mooie driekamerwoning ligt landelijk en rustig in de kleine plaats Boiensdorf bij de Hanzestad Wismar en het eiland Poel. Het vlakke strand van de "Salzhaff" ligt op slechts 300 m.

De vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 4 personen. De woning beschikt over 2 slaapkamers, 1 gezellige woonkamer, 1 compleet ingerichte keuken en 1 badkamer met douche en toilet. Op het terras met een gezellig zitje en barbecue kunt u vele uurtjes buiten doorbrengen. De vakantiewoning is zeer rustig gelegen, te midden van schaduw biedende bomen en vogelgekwetter.

Het beschermde natuurgebied "Salzhaff" ligt in de directe omgeving. Deze Oostzeebocht tussen de Hanzestad Wismar en de Oostzeekustplaats Rerik biedt ideale omstandigheden voor watersporters, gezinnen, natuurliefhebbers, fietsers en strandwandelaars. Tot aan de stad van Schliemann Neubukow is het 9 km. Het brede, fijne Oostzeestrand in de Oostzeekustplaats Rerik of een van de vele andere stranden op het idyllische eiland Poel liggen op ongeveer 10 tot 15 minuten rijden.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Zierow Z4B
Stad: Zierow
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Sterren: 4
Aantal Personen: 10


Naam: Ferienhaus Inseltraum
Stad: Malchow
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Sterren: 4
Aantal Personen: 12


Naam: Settin
Stad: Settin
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Sterren: 4
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder