Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Ferienhausdorf Thale


Regio: Harz
Stad: Thale
Sterren: 5

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Dit vakantiehuis in Thale in de prachtige Bodetal-vallei is zowel modern als comfortabel ingericht. Je zult je hier volledig op je gemak voelen. Op koudere dagen zal de open haard voor veel warmte zorgen, geniet van de gezelligheid en ontspanning.

Het unieke panoramische uitzicht op het bergachtige landschap rond het vakantiehuizenpark is niet alleen te bewonderen vanuit de woonkamer, maar ook vanaf het terras dan wel het balkon.

De natuur begint direct voor de deur van het vakantiehuis en nodigt uit tot het maken van wandelingen en mountainbiketochten.

Op loopafstand bevinden zich een klimpark en de stoeltjeslift naar Rosstrappe. Outdoor minigolf, een bobslee achtbaan, afdalingen voor beginners en professionals maken de uitgebreide Thales recreatieaanbod compleet. In het vakantiehuizenpark zelf vindt u ook tal van voorzieningen (tegen betaling): een restaurant, een overdekte speelhal met voetbal, darts en sportbar, een bowlingbaan en avontuurlijke minigolf hier hoef je je niet te vervelen.

Beddengoed en handdoeken zijn niet inbegrepen, maar kunnen voor aankomst tegen betaling worden besteld bij het servicekantoor. In het bijgebouw bij de receptie staan gemeenschappelijke wasmachines en drogers waar je, tegen betaling, gebruik van kan maken.

In Thale vindt jaarlijks (rond eind september) het Rosstrappen downhill-evenement plaats. Op dat moment kan het aantal bezoekers en feesten toenemen.

Meer huizen in hetzelfde vakantiepark: DE-12405 tot DE-17128.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Hexenstieg
Stad: Elend
Regio: Harz
Sterren: 3
Aantal Personen: 15


Naam: Harzhaus
Stad: Wienrode
Regio: Harz
Sterren: 3
Aantal Personen: 3


Naam: Harzgerode-,Dankerode
Stad: Harzgerode-,Dankerode
Regio: Harz
Sterren: 2
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder