Huisdiervriendelijke vakantie
 

Vakantiehuis Bungalow Campingpark Eifel


Regio: Eifel
Stad: Waxweiler
Sterren: 5

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: JaOmschrijving

Welkom in onze bungalow voor maximaal 4 personen, perfect harmonieus ingebed in het heuvellandschap en voorzien van een prachtig terras. Dit is de ideale plek om nieuwe energie op te doen voor het dagelijks leven en tot rust te komen midden in de natuur.

Ons huis biedt je alle comfort, waaronder een volledig uitgeruste keuken, een moderne badkamer, een gezellige grote slaapkamer en een tweede slaapkamer met stapelbed en een ruime woonkamer.

Je hebt de keuze tussen zelf koken of de mogelijkheid om je culinair te laten verwennen in de restaurants in de omgeving.

Onze bungalow is geschikt voor rustzoekers die volop van de natuur willen genieten, maar ook voor actieve vakantiegangers, want het ligt direct aan het startpunt van talloze wandel- en fietsroutes.

Waxweiler, een pittoresk vakantieoord in de Eifel in het drielandenpunt Duitsland/België/Luxemburg, telt ongeveer 1200 inwoners en is een trots onderdeel van het Duits-Luxemburgse natuurpark.

Tijdens de zomermaanden kunnen onze gasten genieten van het verwarmde gemeenschappelijke buitenzwembad met een modern aluminium zwembad, een apart niet-zwemmersbad en een kinderbad. De uitgestrekte ligweide biedt genoeg ruimte voor zonaanbidders en schaduwliefhebbers en biedt het hele gezin onbeperkte bewegingsvrijheid.

Voor onze jongste bezoekers is er een indoor speelhuis, een buitenspeeltuin en een groot springkasteel dat tijdens de zomermaanden wordt opgezet.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Groepshuis Eifel
Stad: Schleiden
Regio: Eifel
Sterren: 2
Aantal Personen: 50


Naam: Scheune zur Schönen Aussicht
Stad: Welschbillig-Ittel
Regio: Eifel
Sterren: 4
Aantal Personen: 5


Naam: FeWo Zum alten Landrat in Monschau
Stad: Monschau
Regio: Eifel
Sterren: 4
Aantal Personen: 7VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder