Huisdiervriendelijke vakantie
 

Vakantiehuis Groepshuis Eifel


Regio: Eifel
Stad: Schleiden
Sterren: 2

Aantal Personen: 50
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Dit voormalig hotel met 20 slaapkamers is onlangs compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. De vakantiewoning is ideaal voor een groot gezelschap, zoals een familie of een vriendengroep. Het sfeervolle hotel heeft meer dan genoeg te bieden. Zo is er een bar met een stube, een grote eetzaal, een professionele keuken en een recreatiezaal met biljart en voetbalspel.

In het levendige dorp vlakbij Monschau in de Noord Eifel, vind men een divers aanbod hebt aan winkels en restaurants. Op een 5 minuten afstand ligt het nationaal park Eifel, een beschermd natuurgebied van 110 km², waar je eindeloos kunt wandelen, fietsen of paardrijden. Op 15 minuten ligt Sportcentrum Rohren, met in de zomer een 1250 m lange rodelbaan. In de winter kun je hier skiën of snowboarden. Op 15 minuten ligt de Ruhrsee, waar veel watersportactiviteiten zijn.

Bij de woning hoort een privétuin met een terras en een omheinde binnenplaats. Op het buitenterrein is meer dan genoeg plaats om gratis te parkeren. We verzoeken je vriendelijk om de huur van bedlinnen minimaal 3 weken voor de start van je verblijf te reserveren.
Vuurwerk en luidruchtige feesten zijn er verboden, er is een concierge in de buurt aanwezig.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Groepshuis Eifel
Stad: Schleiden
Regio: Eifel
Sterren: 2
Aantal Personen: 50


Naam: Scheune zur Schönen Aussicht
Stad: Welschbillig-Ittel
Regio: Eifel
Sterren: 4
Aantal Personen: 5


Naam: FeWo Zum alten Landrat in Monschau
Stad: Monschau
Regio: Eifel
Sterren: 4
Aantal Personen: 7VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder