Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Zerpenschleuse


Regio: Berlijn-Brandenburg
Stad: Zerpenschleuse
Sterren: 5

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

In het groene noorden van Brandenburg, tussen water en weiden, ligt het havendorp Zerpenschleuse, op de eerste rij aan het water. Hier vindt u dit prachtige vakantiehuis in Scandinavische stijl.

Geniet van het prachtige uitzicht op het water en de drukte van de haven vanaf uw terras. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue. Een van de hoogtepunten van het vakantiehuis is de eigen aanlegsteiger.

Het vakantiehuis is ingericht voor 4 personen. De eerste aparte slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer op de begane grond en op de galerij staat een gezellige slaapbank. Dit geeft u twee extra slaapplaatsen met voldoende privacy.

Zelfs in de winter is het havendorp Zerpenschleuse een bezoek waard. In het vakantiehuis kunt u zich opwarmen na een wandeling langs het ijskoude meer of door de met sneeuw bedekte bossen voor de haard in de woonkamer. De kachel zorgt voor warmte en een gezellige plek voor het hele gezin.

Naast het vakantiehuisdorp loopt het Oder-Havel-Kanal, dat hier overgaat in het Finow-kanaal, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 15e eeuw. Genesteld in bossen en weilanden, omgeven door verschillende waterwegen, is dit gebied een paradijs voor watersporters, fietsers en wandelaars.

Het natuurpark Barnim en het biosfeerreservaat Schorfheide bevinden zich in de directe omgeving van de vakantiehuizen in het havendorp Zerpenschleuse. De gemeente Zerpenschleuse is een rustige plaats, gedomineerd door huizen in Nederlandse stijl, die zich uitstrekken langs de "Langen Trödels", een voormalig deel van het Finow-kanaal.

Het havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw. Er kunnen bouwwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Voigtsmühle
Stad: Niewisch-Friedland
Regio: Berlijn-Brandenburg
Sterren: 3
Aantal Personen: 7


Naam: Wannsee I
Stad: Berlin
Regio: Berlijn-Brandenburg
Sterren: 4
Aantal Personen: 2


Naam: Reethausdorf Wendisch-Rietz
Stad: Wendisch-Rietz
Regio: Berlijn-Brandenburg
Sterren: 5
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder