Chalet.nu Meer dan 25.000 vakantiehuizen op 1 site
 

Vakantiehuis Havelsee


Regio: Berlijn-Brandenburg
Stad: Havelsee
Sterren: 4

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Vaarvakantie op deze unieke woonboot - ontspanning en beleving, puur natuur en grote stadsflair. Op een boot en toch zo comfortabel en gezellig als thuis. De woonboot is geschikt voor maximaal 4 personen: er is een slaapcabine met tweepersoonsbed 140x200 en daarnaast een slaapbank 120 x 200 in het woongedeelte.

De woonboot is volledig uitgerust WC (elektrisch chopper toilet), wastafel, aparte douche, kitchenette met gootsteen, twee gaspitten en koelkast, zithoek, ingebouwde kast en een TV. Dankzij de beglazing rondom kunt u overal in de woonboot genieten van een prachtig uitzicht op het water en het landschap! De bijzondere hoogtepunten van de woonboot wachten op u in de buitenruimte: het achterterras is uitgerust met een moderne buitenkeuken met koelkast, kookplaten en gootsteen, zodat u hier bij mooi weer in de frisse lucht kunt koken en eten. Vanaf het achterschip van de woonboot leidt een buitentrap naar het dak, waar een heerlijk dakterras zich uitstrekt over het gehele woongedeelte.

De mobiliteit wordt verzorgd door een krachtige 60 pk buitenboordmotor. Een vaarbewijs is verplicht, anders moet ter plaatse een 3 uur durende instructiecursus worden gevolgd. In verband met de veiligheid op het water wordt aanbevolen de woonboot alleen te huren als u in het bezit bent van een vaarbewijs.

Extra kosten ontstaan door brandstofverbruik en, indien van toepassing, een uitgebreide schippersaansprakelijkheidsverzekering, die moet worden afgesloten. Een borgsom moet voor aankomst aan de eigenaar worden betaald. Dit object neemt niet deel aan het kleine schadeconcept. De schipper is volledig aansprakelijk voor eventuele schade aan het gehuurde boven het bedrag van de borgsom.

Bij extreme vervuiling door hondenhaar of andere huisdieren worden ter plaatse extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.
Kennisgeving:
Chartervergunning optioneel (indien geen vaarbewijs aanwezig) - 100,00 ?
Instructietocht optioneel (indien nog nooit eerder gevaren) - 50,00 ?

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Zerpenschleuse
Stad: Zerpenschleuse
Regio: Berlijn-Brandenburg
Sterren: 4
Aantal Personen: 6


Naam: Brüssow
Stad: Brüssow
Regio: Berlijn-Brandenburg
Sterren: 3
Aantal Personen: 26


Naam: Ferienhaus Spreeidyll
Stad: Schlepzig
Regio: Berlijn-Brandenburg
Sterren: 4
Aantal Personen: 4VakantiehuisjesDuitsland.net

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder